ISPARTA / GELENDOST - Esinyurt İlkokulu

Esinyurt İlkokulu

Adres
ESİNYURT KÖYÜ ESİNYURT KÜME EVLERİ ESiNYURT ILKOKULU BLOK NO 28 GELENDOST / ISPARTA
Vizyon
Misyon
Biz,öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine Eğitim,Öğretim,Bilim ve Kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.Ve ayrıca Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş.demokratik lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :tam gün
08.40-14.20